Hallo en welkom!Welkom bij John van Dam, Defence! Een jonge onderneming met jarenlange ervaring op alle vlakken uit het aanbod en naamsbekendheid tot buiten de landsgrenzen.

Bij John van Dam, Defence bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar leuke, creatieve en/of sportieve activiteiten. Jong en oud worden vermaakt en leren tegelijkertijd diverse vaardigheden. Wekelijks krijgen ruim 275 mensen tussen de 3 en 60 jaar les in TKD Tigers en Taekwon-Do, vermaken zo’n 10 tot 30 kinderen zich door middel van een kinderfeest sport en spel in de sporthal of bij de bakker en worden er weerbaarheidtrainingen of workshops verzorgt bij basisscholen, BSO’s, bedrijven of zorginstellingen.

Met veel enthousiasme verzorg ik alle activiteiten voor 99% zelf. Mijn hobby heb ik kunnen omzetten in mijn werk en daarom beleef ik er enorm veel plezier aan. Als compliment krijg ik vaak mee dat dit enorm bijdraagt aan het succes van mijn activiteiten.

Hopelijk bent u ook enthousiast geworden want ook voor u hoop ik iets te mogen betekenen. Ik kijk uit naar uw mail voor een vrijblijvende offerte aanvraag of een telefoontje waarin ik alle vragen zal beantwoorden.


Graag tot snel!

John van Dam


Facebook John van Dam Defence
Emile van Engelen Design