Aanbod


NIEUW!!! Bakkersworkshop voor volwassenen

Op zoek naar iets unieks in de regio voor tijdens een vrijgezellenfeest, een vriendendagje of familie-uitje? Zoek niet verder, hier bent u aan het goede adres. In een 4 uur durende bakkersworkshop gaan we aan de slag met deeg voor worstenbroodjes en broodjes, het bakken van speculaaskoekjes en een eigen gemaakte slagroomtaart… en dat zonder de rommel in huis.

Bekijk onze Flyer of Download de PDF voor meer infoTaekwon-Do Soo Bak-Gi Helmond

In 2015 heeft John van Dam Defence de voorheen bestaande Taekwon-Do vereniging Tiger Academy Mierlo-Hout overgenomen. Een school waar John in het verleden ook zo’n 7 jaar trainde en een groot deel van zijn 2 WK titels aan te danken heeft. Op maandagavond van 18.00-19.00 uur worden lessen verzorgt aan de jeugdigen t/m 13 jaar, van 19.00-20.30 uur zijn de lessen voor junior/seniorleden vanaf 14 jaar.

Voor alle informatie of het volgen van een proefles kun je contact opnemen.


Taekwon-Do Soo Bak-Gi Ospel

Vanaf 2014 is er ook in de regio Nederweert een mogelijkheid om Taekwon-Do te beoefenen voor kinderen vanaf 7 jaar. Door het succes is er in mei '17 een 2e groep bijgekomen. De lessen zijn ideaal voor kinderen die wat assertiever mogen worden of juist een stukje rust nodig hebben. Ook doorstromende TKD Tigers zullen hier een goed vervolg hebben op de lessen die ze voorheen hebben gehad. Elke dinsdag van 16.00-17.00 uur en van 17.00-18.00 uur krijgen de groepen TKD KIDS les in de gymzaal naast Bs. De Schrank te Ospel. Structuur, discipline, respect, conditie en veel meer is wat aan bod komt in de lessen van Meester John.

Interesse, neem dan contact op voor een proefles.


TKD KIDS Asten

De lessen zijn ideaal voor kinderen die wat assertiever mogen worden of juist een stukje rust nodig hebben. Tevens ideaal voor doorstromende Tigertjes om de overstap en de drempel van TKD Tigers naar Taekwon-Do wat kleiner te maken. Elke donderdag van 16.00-17.00 uur krijgt de groep TKD KIDS les in de gymzaal aan de Schoolstraat te Asten. Structuur, discipline, respect, conditie en veel meer is wat aan bod komt in de lessen van Meester John.

Interesse, neem dan contact op voor een proefles.


Kinderfeest “Actief met Sport en Spel”

Wilt u eens wat anders en iets unieks voor uw kind? Dan bent u hier aan het juiste adres. De kinderfeesten vinden plaats op een locatie naar keuze en kinderen worden de volledige tijd actief bezig gehouden. Veel sportieve spelelementen, Taekwon-Do en weerbaarheid oefeningen zullen ervoor zorgen dat uw kind ‘het kinderfeest van zijn/haar leven’ heeft.

Bekijk onze Flyer of Download de PDF voor meer infoKinderfeest “bij de Bakker”

Is uw kind erg creatief en wilt u de genodigden ook eens lekker met de handen bezig laten zijn? Dit kan met de altijd geslaagde kinderfeesten, gehouden in de bakkerij van Bakker vd Mortel te Someren. Van binnenkomst tot vertrek zullen de kinderen bezig zijn, smullen en plezier hebben. Alle gemaakte spullen mogen na afloop natuurlijk worden meegenomen!

Bekijk onze Flyer of Download de PDF voor meer info
John van Dam DefenceTKD Tigers (Asten, Someren, Ospel)

Weerbaarheid, sociale vaardigheden en Taekwon-Do vaardigheden voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Respect en discipline staan hoog in het vaandel en kinderen leren er op te komen voor zichzelf, steviger in hun schoenen te staan of zich juist meer te beheersen. De lessen bestaan daarnaast uit het leren van basisvaardigheden uit onderstaande thema’s:

- Omgaan met vreemden
- Omgaan met pesten
- Omgaan met gevaren (vuur, water, verkeer)
- Teambuilding en samenwerken
- Gezondheid en voeding
- Wereldoriëntatie en klimaat

Klik hier voor alle informatie over de TKD Tigerslessen, locaties en lestijden.Weerbaarheidtraining / workshop

Op zoek naar een training om uw personeel weerbaarder te maken en beter in de schoenen te laten staan? Zoekt u een goede weerbaarheidtraining van een aantal lessen voor uw basisschool? Wilt u graag een actieve activiteit met de personeelsvereniging én tegelijk iets leren over weerbaarheid? Dit kan bij ons. Een eenmalige activiteit of een meeravond durende training kan door ons worden verzorgd. Neem contact op voor de mogelijkheden.Taekwon-Do Soo Bak-Gi Asten

Vanaf 2012 is John van Dam met compagnon Bas van Lierop eigenaar van deze Taekwon-Do school in Asten. Wekelijks wordt er les gegeven aan ruim 150 sporters. Discipline, respect, weerbaarheid, conditie, kracht, lenigheid, structuur… alles is terug te vinden in deze Koreaanse verdedigingskunst. Bij Taekwon-Do Soo Bak-Gi Asten kun je recreatief sporten maar ook meedoen aan toernooien. Je krijgt er les van diverse Wereld Kampioenen en Internationaal erkende instructeurs.

Klik hier voor alle informatie over Taekwon-Do Soo Bak-Gi Asten, de groepen en lestijden.

Facebook John van Dam Defence
Emile van Engelen Design